Το Alice House ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1990. Στόχος τότε ήταν ένα εξοχικό για τις διακοπές της οικογένειας όπως και για τα θαλάσσια μπάνια της Αλίκης καθ’όλη τη διάρκεια του έτους .

Έκτοτε για τα επόμενα 10 περίπου καλοκαίρια, οι χώροι των σπιτιών φιλοξενούσαν μεγάλο αριθμό φίλων, γνωστών και συγγενών παρέχοντας όμορφες και αξέχαστες διακοπές. Συντηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την Αλίκη η οποία έμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του έτους. Η ίδια σταμάτησε να το επισκέπτεται το 2010. Μέχρι το τέλος ενδιαφερόταν για την καλή και βιώσιμη λειτουργία του σπιτιού διατηρώντας το σε αξιόλογη κατάσταση και φιλοξενόντας τους επισκέπτες της κάνοντας τους να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Χρειάστηκαν 4 χρόνια για να ξεκινήσει μια νέα εποχή. Τα παιδιά μαζί με τα εγγόνια της καλέστηκαν να συνεχίσουν το έργο συντήρησης και διατήρησης. Τον χειμώνα του 2015 ξεκινούν για ένα διάστημα 2 μηνών οι εργασίες ανακαίνισης ολόκληρου του ακινήτου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα χορηγήθηκε η άδεια μίσθωσης για βραχυπρόθεσμες περιόδους με το σήμα του ΕΟΤ.

Ήδη από το καλοκαίρι του 2015 το Alice House έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση να φιλοξενεί τουρίστες από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος είναι οι φιλοξενούμενοι μας να αποχωρούν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τις παροχές και τις υπηρεσίες μας έχοντας την αίσθηση ότι πραγματοποίησαν τις διακοπές στο δικό τους εξοχικό, στο δικό τους Alice House…