Κατεβάστε τον χάρτη  ή   Οδηγίες για το Alice House (pdf)

IMG_5947Χρήσιμες πληροφορίες πρόσβασης

Με τρένο : Χρησιμοποιείστε τον προαστιακό – www.trainose.gr – από το αεροδρόμιο Αθηνών μέχρι την Κόρινθο. Μετά ένα ταξί – www.18300.gr – θα σας μεταφέρει στο Πόρτο Χέλι.

Σύνολο : 110€ – 140€

Χρόνος : 4 h

Με λεωφορείο : Για την μετακίνηση σας με λεωφορείο, θα χρειαστεί να μεταβείτε από το αεροδρόμιο Αθηνών μέχρι τα ΚΤΕΛ Κηφισσού είτε με λεωφορείο Χ93, είτε με ταξί. Φτάνοντας στα ΚΤΕΛ Αργολίδας – www.ktelargolida.gr – επιλέγεται το δρομολόγιο που σας βολεύει (συνήθως υπάρχουν 3-4 καθημερινά δρομολόγια) με προορισμό το Πόρτο Χέλι.

Σύνολο : 30€/ άτομο

Χρόνος : 5 h

Με ταξί/αυτοκίνητο : Από το αεροδρόμιο Αθηνών μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο Πόρτο Χέλι ναυλώνοντας ταξί – www.18300.gr – ή νοικιάζοντας αυτοκίνητο – www.helicars.gr – για την μετάβαση σας ή και για όλη την περίοδο των διακοπών σας.

Σύνολο : 200€ (ταξί) ή 40€/μέρα (ενοικίαση αυτοκινήτου)

Χρόνος : 2,5 – 3 h

Ακτοπλοϊκώς : Από το αεροδρόμιο Αθηνών με ταξί – www.18300.gr -ή λεωφορείο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Από εκεί τα δελφίνια ή τα καταμαράν της Hellenic Sea Ways –www.hsw.gr – θα σας ταξιδέψουν μέχρι το λιμάνι του Πορτοχελίου.

Σύνολο : 40 € / άτομο

Χρόνος : 2 h 20 m

Ταξιδέψτε με Εμάς : Σας παρέχουμε την δυνατότητα να σας μεταφέρουμε στα καταλύματα Alice House με δικό μας όχημα οποιαδήποτε ώρα εσείς θελήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για το κόστος στην δική σας περίπτωση.

*** Ρωτήστε μας ποια από όλες τις επιλογές είναι προτιμότερη και οικονομικότερη  λύση για εσάς βάση των δικών σας δεδομένων ***